Wednesday, January 15, 2014

Cuci mata di Maya Silk Kajang

Assalamualaikum & Hello Lovelies!







First of all, singh dekat atas ni sangat friendly & helpful. Sampai- sampai je dia greet dengan hi sambil senyum ikhlas. Bagus! 






Sesaje survey kain crepe untuk baju melayu...husband pun suka beli kain Maya Silk. Macam harga dekat atas, harga kain crepe dah naik..Singh tu pun akui,"sekarang harga sudah naik", katanya. Huhu.

Lepas husband cite yang ktrg selalu beli kain dekat situ n dia pun kata dia boleh bg murah,  RM20/meter macam sebelum ni. Hehe.

Kte cakap dekat husband warna hijau lumut tu cantik, peach pun sama...pokoknya, memang rambang mata. Haha.



Purple pun lawa!





Yang atas ni kain jacquard, jarang sikit tapi kata Singh, tak payah lining pun takpe. Rm30 semeter. Cantik kalau buat baju kurung ataupun skirt.




Alrite, itu je buat kali ni.
Thank you for reading!

1 comment:

  1. serius cantik la kain poly crepe tu..tgk kain pun dah boleh agak,mesti cantik bt baju ni..huhuhu

    ReplyDelete